NOVA IGRA

CELOSTNO SPREMINJAMO CELOSTNO DELOVANJE.

Veliko stvari se je obrnilo na glavo. Verjetno v pravo smer. Kakor vzamemo. Znašli smo se na razpotju, ko je potrebno začeti spreminjati stara pravila, izkoreniniti stare navade in izbrisati stara prepričanja. Stari – novi – drugačni časi so tukaj.

In tako kot se spreminja svet, tako se spreminjam jaz, vsak od nas, vsi mi. Vsak zase. In vsi skupaj. Že zdavnaj je postalo jasno, da je sprememba v svetu tako stalnica kot težnja narave. Pa naj bo še tako strašljiva. Pa naj bo še tako nepredvidljiva. Čeprav vodi v neznano, vsem nam predstavlja popolnoma naravni tok, ki se mu velja v življenju prepustiti.

Delo na sebi in v službi človeka me je naučilo marsičesa. V svoji, več kot 20 let dolgi karieri, sem spoznala, da je od vsega, kar človeka zna in zmore, najpomembnejše – da čuti sebe, svet in obetajočo spremembo, ki sledi. In si vse tudi priznava. Se po svojih čutih tudi obrača. Ne glede na karkoli. Človek je ustvarjen za to, da sledi energijam, ki mu sporočajo globoke zgodbe, ga učijo, mu predajajo izkušnje in ga življenjsko ter čutno usmerjajo, kako naj tudi sam ustvari in preda svojo zgodbo.

In to sem jaz, to je moj PUUTI. Drugačen. Nov. Izzivalen. Navdihujoč. Globoko ustvarjalen. Izjemno drzen. In obenem pomirjajoč. Predstavlja in postavlja temelje za ustvarjalno celovitost, ki se močno dotika človeka. S svojo energijo oživlja in zmore prebuditi, kar v človeku še spi. S svojo neomajno izraznostjo dovoljuje ustvarjati, predajati in pripovedovati zgodbe o življenju. Kazati obrise in skrivnosti prave, žive umetnosti. Tudi umetnosti življenja. Tudi umetnosti čutenja vsega živega, iskrenega in globokega. Skozi leta sem uspela prepoznati in zaznati, da ima vsa zdrava, izrazna, univerzalna, življenjska energija, ki se preko umetnosti in umetniških stvaritev medijsko predaja skozi avtorja v končni izdelek, neverjetno moč zdravljenja, učenja in globokega notranjega energetskega pomirjanja pri prejemniku, opazovalcu, bralcu in/ali gledalcu.

Slišala sem klic in začutila, da novi časi obetajo novo, drugačno delovanje. Drugačen pristop do sočloveka. Dandanašnji človek, (pre)poln informacij, potrebuje odmik od klasičnega učenja o življenju in njem samem. Potrebno ga je vrniti k čutom. Potrebno ga je vrniti k pristnim energijam. Potrebno ga je energetsko dvigniti na nivo, kjer se bo zmogel prepustiti toku lastne energije, se osvobodil različnih družbenih prepričanj in zahtev ter si dovolil v življenju slediti predvsem svojim notranjim vzgibom.

In različne umetniške stvaritve imajo to posebno moč. Človeka ustavijo v trenutku. Ga energetsko povzdignejo, ga nerazumljivo povabijo k sebi, vase, in mu skozi višje nivoje kvantno predajo informacijo, ki jo takrat potrebuje.

Zato sprememba. Zato moj odziv močnemu klicu. Zato … Zato PUUTI. Ta belina in čistina, to visoko drevo, ki skriva mene in mojo rast, obenem pa ustvarja tempelj moje vse bolj prebujene ustvarjalnosti in želje po še večji in neustrašni izraznosti.

Hvala, ker mi že toliko let dovoljujete, da se dotikam vaših življenj in s tem plemenitim vaš stil.

Tina Pustovrh Puc / P U U T I