KROG NAVDIHA s Tino Pustovrh Puc

Naslednje srečanje: 13. 1. 2023

Kdo bi si mislil, da me bo pot zanesla prav sem. V ta močno pomirjajoč ambient. V to globoko čutečo umetniško zgodbo. V kombinacijo navidez nezdružljivega, a v mojem svetu nerazdružljivega.

Moja pot je dolga, pestra, marsikomu skrivnostna, marsikomu navdihujoča. Nekaterim nezanimiva, drugim interesantna. Izstopiti iz začrtanega koncepta, vstopiti v svobodno popotovanje, ki te nepredvidljivo nosi, je izjemna izkušnja, ki se danes kaže z in v vsem, kar počnem.

Tudi PUUTI – life & art room je del tega. Kot košara ali zibelka vsega, kar imam rada, kar mi veliko pomeni, kar v samem bistvu sem jaz. Prelita in zlita z umetnostjo, življenjem, drugačnim razumevanjem, nemalokrat z drugačnimi pogledi in nazori. In tudi z drugačno obliko predaje vsega, kar znam, vem in sem.

Vabim te, da se mi 16. 12. 2022 ob 18.30h (trajalo bo do 20h) pridružiš na novem – že drugem – krogu navdiha. Pogovarjali se bomo o življenju, ustvarjanju, svobodi, energiji, ki nas povezuje, pogumu. Pokazala ti bom serijo svojih zadnjih stvaritev, govorila o nastajanju knjig, vam razodela kakšno zgodbo, vas nasmejala z anekdotami, odgovarjala na vaša nešteta vprašanja, si želela prisluhniti vam, vas povabila v skupinski pogovor in se z veseljem prepustila toku tega posebnega večera.

Želiš biti del njega tudi ti?

Če ja, potem te lepo prosim, da izpolniš prijavnico spodaj (najskasneje 3 dni pred dogodkom). Prostora je namreč le za 15 gostov.*

Vesela te bom!

*Dogodek se bo izvedel ob vsaj 5 prejetih in potrjenih prijavah.

Hvaležna bom za vsak prostovoljni prispevek.

.

 

Tina Pustovrh PucKROG NAVDIHA je navdihujoč pogovorni večer, ki ga približno enkrat mesečno organiziramo v naši PUUTI – life & art sobi.