MI

- obrni -

MI.

Mi v resnici nismo pomembni. Pomembnejše je tisto, kar vam lahko ponudimo. In ponudimo vam lahko veliko. Še več. Skoraj največ. Dobro energijo. Zdravo energijo. Vibracije, ki aktivirajo dobro počutje. Mar ni to največ? Mar ni to tisto, kar v resnici šteje danes največ?

Tina, naša ustanoviteljica, je posebna. Odločila se je slediti življenjski plovbi, ki jo vodi med duhovno – holističnim poučevanjem in svetovanjem, pisanjem literarno – strokovnih del ter ustvarjanjem izjemnih in edinstvenih fotografskih del pa tudi ostalih stvaritev, ki v njej vzbujajo navdih.

Več o njej tukaj.

Atelje pa ima tudi celo vrsto zunanjih sodelavcev. Ena od njih je Anja, naša čudovita in čutna arhitektka, ki domače in poslovno okolje lahko spremeni v pravi raj, poln pozitivno aktiviranih občutkov in pomirjajočih energij. Z nami sodeluje tudi tiskarna Prelom, ki nam pomaga naše tiskarske stvaritve spraviti v pristno energijo. Včasih, ko se poigramo z lesom, pokličemo Heleno, naša čisto, čutno dušo, ki zna odpadni les čarobno oplemenititi. In vedno več nas je, ki želimo delati dobro, drugače, globoko. Za človeka. Za ljudi. Za družbo in svet.