NAŠA ZGODBA - ZGODBA DRUGAČNOSTI

- klikni & obrni -

Zgodba PUUTI je posebna zgodba. Čeprav je njegova pojavnost na trgu sveža in mlada, pa se za njegovo zgodbo skrivajo edinstvene vizije, neprecenljivo znanja in dolgoletne izkušnje.


FILOZOFIJA VSE ŽIVLJENJSKE UMIRJENOSTI in KREATIVNOSTI

Veliko stvari se je obrnilo na glavo. Verjetno v pravo smer. Kakor vzamemo. Znašli smo se na razpotju, ko je potrebno začeti spreminjati stara pravila, izkoreniniti stare navade in izbrisati stara prepričanja. Stari – novi – drugačni časi so tukaj.

In tako kot se spreminja svet, tako se spreminja vsak od nas, vsi mi. Vsak zase. In vsi skupaj. Že zdavnaj je postalo jasno, da je sprememba v svetu tako stalnica kot težnja narave. Pa naj bo še tako strašljiva. Pa naj bo še tako nepredvidljiva. Čeprav vodi v neznano, vsem nam predstavlja popolnoma naravni tok, ki se mu velja v življenju prepustiti.

Delo na sebi in v službi človeka nas je naučilo marsičesa. Na svoji, več kot 20 let dolgi poti, ko smo delovali v službi človeka, smo spoznali, da je od vsega, kar človeka zna in zmore, najpomembnejše – da čuti sebe, svet in obetajočo spremembo, ki sledi. In si vse tudi priznava. Se po svojih čutih tudi obrača. Ne glede na karkoli. Človek je ustvarjen za to, da sledi energijam, ki mu sporočajo globoke zgodbe, ga učijo, mu predajajo izkušnje in ga življenjsko ter čutno usmerjajo, kako naj tudi sam ustvari in preda svojo zgodbo. In ob vsem teh ohranja ravnovesje, ki ne pomeni nič drugega kot globoka notranja mirnost.

In to smo mi – PUUTI. Puuti je drugačen. Malo izzivalen. Zelo navdihujoč. Globoko ustvarjalen. Izjemno drzen. In obenem izjemno pomirjajoč. Predstavlja in postavlja temelje za vsesplošno človekovo in družbeno umirjenost, ki se močno vpliva tudi na to, kam se bo vrtel svet. S svojo energijo oživlja in zmore prebuditi, kar v človeku še spi. S svojo neomajno izraznostjo dovoljuje ustvarjati, predajati in pripovedovati zgodbe o življenju. Kazati obrise in skrivnosti prave, žive umetnosti. Tudi umetnosti življenja. Tudi umetnosti čutenja vsega živega, iskrenega in globokega.


Skozi leta smo uspeli prepoznati in zaznati, da ima vsa zdrava, izrazna, univerzalna, življenjska energija, ki se preko umetnosti in umetniških stvaritev medijsko predaja skozi avtorja v končni izdelek, neverjetno moč zdravljenja, učenja in globokega notranjega energetskega pomirjanja pri prejemniku, opazovalcu, bralcu in/ali gledalcu.

Začutili smo, da novi časi obetajo novo, drugačno delovanje. Drugačen pristop do sočloveka. Dandanašnji človek, (pre)poln informacij, potrebuje odmik od klasičnega učenja o življenju in njem samem. Potrebno ga je vrniti k čutom, k sebi. Potrebno ga je vrniti k pristnim energijam. Potrebno ga je energetsko dvigniti na nivo, kjer se bo zmogel prepustiti toku lastne energije, se osvobodil različnih družbenih prepričanj in zahtev ter si dovolil v življenju slediti predvsem svojim notranjim vzgibom.

In različni pristopi, kot tudi umetniške stvaritve, imajo to posebno moč. Človeka ustavijo v trenutku. Ga energetsko povzdignejo, ga nerazumljivo povabijo k sebi, vase, in mu skozi višje nivoje kvantno predajo informacijo, ki jo takrat potrebuje.

Zato sprememba. Zato naš odziv močnemu klicu, da delujemo predvsem v smeri učenja, predajanja izkušenj in usmeritev za ohranjanje, negovanje in krepitev mirnosti, ki jo človek, družba in svet danes še kako potrebujejo.

P U U T I je lifestyle blagovna znamka podjetja IMMENSA d.o.o., Celovška 355, Ljubljana