*PUUTI pogovorni krog / mesečne tematike*

Tematika meseca maja (2022):

USTVARJANJE IN KREPITEV t.i. DUHOVNEGA ŠČITA

 • KDAJ: 10. 5. 2022 od 18h do 21h.
 • KJE: PUUTI studio, Šentviška ul. 28, Ljubljana
 • PRISPEVEK:
  • 30 EUR (prijave, prispele do 30. 4. 2022)
  • 40 EUR (prijave, prispele med 1. 5 in 9. 5. 2022)
 • OMEJITEV: 20 udeležencev
 • PRIJAVE: preko prijavnega obrazca spodaj.

OPIS: Živimo v obdobju, v katerem smo nenehno postavljeni pred izzive, ki nas mečejo iz prepotrebnega življenjskega ravnovesja. Vsak odmik od začrtane, želene in prepotrebne duhovne stabilnosti terja od nas določeno moč, pogum, predvsem pa tisto posebno – mistično – znanje, ki nam (po)kaže rešitev do vrnitve, do ponovne vzpostavitve ravnovesja. S tem se zgodi reaktiviranje notranjega miru, ki je globoko povezan z našim celostnim zdravjem, vitalnostjo, predvsem pa z jasnimi mislimi in slutnjami, ki nam v življenju kažejo prave poti.

Ker nas življenje torej obdaja z nenehnimi izzivi, sem tudi sama dobila izziv … Pravzaprav je bila želja po razumevanju, bila so vprašanja, ki so mi pogosto postavljena:

 • Kako se obraniti močnih zunanjih vetrov, ki nas nenehno majejo in mečejo ven iz začrtane duhovne poti?
 • Kako dobiti in ohraniti debelo energetsko kožo na poti duhovne rasti?
 • Kako obnoviti in zaceliti rane, ki puščajo brazgotine na duhovnem ščitu?
 • Kako …?

Teh vprašanj je veliko. In obstajajo odgovori. Moja dolga duhovno – raziskovalna – izkustvena – pot, na kateri se že skoraj dve desetletji aktivno, zavestno, subtilno, intuitivno povezujem z različnimi ljudmi in njihovimi vsakodnevnimi izzivi, mi kaže rešitve in daje odgovore,  ki jih je prav danes potrebno nujno deliti. Zato se z velikim vesljem odzivam na glasen klic po tovrstnih druženjih, ki so lahko odločilni tudi za našo skupno prihodnost. Globoko v sebi verjamem, da je čas, da skozi pogovor drug drugemu poskušamo pomagati  interpretirati posameznikove vsakodnevne izzive in le-te preoblikovati v  odgovore, ki nam jih življenje nosi na dlani. Dobro vem, da vstop na iskreno duhovno  pot velikokrat ni najlažja odločitev, še posebej zaradi močnih vetrovnih – družbenih – sunkov, je pa najpomembnejši korak za vpogled v bistvo življenja. Prav zato tudi vem, da je razumevajoč sopotnik pri prvih korakih še kako dobrodošel. In takoj sem. In bom. Za vse, ki so/ste pripravljeni se potopiti v zaodrje skrivnosti, ki jih skriva večdimenzionalno doživljanje in razumevanje življenja. Za ohranitev bistva našega obstoja.

PUUTI pogovorni krog bomo končali z meditacijo, ki bo namenjena krepitvi t.i. duhovnega ščita.

Vabljeni!

Tina Pustovrh Puc

Za prijavo na PUUTI POGOVORNI KROG izpolnite prijavni obrazec spodaj (zaželena prijava vsaj 3 dni pred izvedbo).


PRIJAVNI OBRAZEC

PUUTI KROG / prijava

**Plačilo, ki velja kot akontacija, poravnate ob prijavi na zgornji obrazec. Po prejeti in potrjeni prijavi odpoved ni več mogoča. S prijavo na dogodek potrjujete, da se seznajeni in da se strinjate z našimi prijavnimi pravili.

PODATKI ZA NAKAZILO

IMMENSA d.o.o.
Celovška c. 355
1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0000 7134 212

Namen: Prijava na dogodek
Sklic: 00 1203-2020

*Prosimo, da plačilo izvedete v roku dveh (2) dni od oddane prijave preko obrazca, v nasprotnem primeru vam ne moremo zagotavljati prostega mesta.


OPOMBA: Lastimo si pravico, da vašo prijavo tudi zavrnemo.